Over ons

 

Zoals meerdere succesvolle producten is ook het SafePitch idee geboren uit een behoefte. Als ouders en coaches van sportende kinderen worden we met grote regelmaat geconfronteerd met rommelige velden, met natte tassen en sportkleding, met dug-outs die zo vol met tassen en jassen liggen dat zelfs de wisselspelers met moeite een plekje kunnen vinden op de bank. Ook zien we spelers, coaches en scheidsrechters soms struikelen over rondslingerende tassen en raken spullen kwijt in de chaos die tijdens elke wissel van wedstrijd of training ontstaat. Wij van SafePitch denken dat het anders kan. Georganiseerder, makkelijker, overzichtelijker en veiliger.

 

Een eerste variant van de haak werd ontwikkeld in samenwerking met ProtoSpace in de Hogeschool van Utrecht. In INCH Plastics werd daarna een professionele productie-partner gevonden en in nauwe samenwerking werd een aantal optimalisatieslagen aan het eerste prototype doorgevoerd. Zo werd onder andere het dragende gedeelte van de haak verstevigd om optimale veiligheid te garanderen, werd het sluitmechanisme verbeterd en werd ruimte gecreëerd voor bedrukking. 

 

Het SafePitch idee, concept en model zijn zorgvuldig vastgelegd. Elke sportclub in Nederland kan haar velden nu beter maken met ons unieke product!

SafePitch - Horizontal